Wat zijn BIC-aanstekers en wanneer wil je deze in grote voorraad bestellen

De merknaam BIC zul je waarschijnlijk wel kennen van verschillende wegwerpartikelen. Je kunt hierbij denken aan scheermesjes en schrijfbenodigdheden, maar natuurlijk ook de zeer bekende BIC-aanstekers.

Het bedrijf is Frans en grote concurrent van merken zoals Gillette en Stabilo bijvoorbeeld. Het bekendste product van BIC, is de BIC-pen. Deze kun je herkennen aan het logo van een poppetje met een grote balpen op de rug.

Wil jij BIC-aanstekers in voorraad bestellen, of leren waarom dit handig is? Lees dan hieronder verder!

De populariteit van BIC-aanstekers

Door de jaren heen hebben bepaalde grote merken, een echte naam voor zichzelf opgebouwd. Een van deze bedrijven en merken is BIC. BIC-aanstekers zijn populair omdat deze ten eerste al jaren bestaan en ten tweede; altijd kwaliteit leveren.

BIC-aanstekers zijn gemakkelijk na te vullen, dus je kunt er 1 kopen en deze steeds bijvullen. Dit is vooral bij een bedrukte aansteker erg fijn! Zo hoef je de aansteker nooit weg te gooien.

Wil jij ook een grote voorraad BIC-aanstekers bestellen en bedrukken? Dit kan gemakkelijk online!

Je kunt ervoor kiezen om BIC-aanstekers te bedrukken en uit te delen als bedankje, als een relatiegeschenk of zelfs als promotiemateriaal voor een nieuwe zaak bijvoorbeeld. Men zal in 1 oogopslag kunnen zien dat het een BIC-aansteker betreft en dat je dus voor kwaliteit gaat!

BIC-aanstekers bedrukken

Het bedrukken van een aansteker is voor sommige doelgroepen, het perfecte relatiegeschenk of promotiemateriaal. Aanstekers worden door de gebruiker regelmatig tevoorschijn getoverd. Eke keer dat jouw aansteker tevoorschijn komt, is dit een kans op een nieuwe potentiële klant of bijvoorbeeld bezoeker van jouw website.

Je kunt een BIC-aansteker bedrukken bijvoorbeeld met je naam en geboortedatum, om weg te geven na een belangrijke verjaardag. Je kunt ze als bedankje uitdelen met een willekeurige tekst naar wens erop.
Natuurlijk hebben we dan nog de relatiegeschenken en/of promotiemateriaal. Bedruk ze met een pakkende tekst en verwijs naar jouw eigen bedrijf of website. Een reden dat de de BIC-aanstekers zich, naast de kwaliteit, uitstekend lenen voor deze doeleinden, is het feit dat ze makkelijk navulbaar zijn.