Loopbaanbegeleiding in Brussel

Ben jij woonachtig in België en woon je in de omgeving van Brussel? Dan kun je nu kiezen voor een partij die gespecialiseerd is in het geven van loopbaanbegeleiding en die hier ook gepositioneerd zit. Het is een erkend loopbaancentrum die werkt met ervaren coaches op het gebied van loopbaanbegeleiding. Er wordt heel resultaatgericht gewerkt op basis van wetenschappelijke inzichten. Ze zitten trouwens ook in de buurt van Brussel en Ganshoren, als je daar liever terecht gaat.

Hoe ziet een traject eruit?


Hoe ziet loopbaanbegeleiding traject er precies uit? Er wordt gestart met een intake via de telefoon waarin we met jou kennis maken. Dit gesprek zal maximaal ongeveer zo’n dertig minuten duren. In dit gesprek vragen we jou een aantal zaken om je dus beter te leren kennen. Maar er is ook tijd voor jou om ons vragen te stellen over hoe wij precies te werk gaan tijdens een dergelijk traject dat we voor jou opstellen. Vervolgens kun jij beslissen of je dan ook er echt voor kiest om van start te gaan met het traject. Het is uiteraard helemaal aan jou zelf.

Hoe lang duurt het precies?


Je zal in totaal vier keer twee uur individuele loopbaan coaching krijgen die verspreid zal zijn over twee keer vier maanden. Dit is echter wel afhankelijk van je situatie. Wat je na dit traject zal hebben is dat je een concreet plan van actie hebt en een flinke dosis zelfvertrouwen hebt opgedaan om de nieuwe droom job te vinden waar je al zo lang naar op zoek bent. Als deze er niet is, dan zal je leren dat je deze zelf creëert door jezelf bijvoorbeeld bepaalde doelen te stellen. Kies dus voor loopbaanbegeleiding brussel en wacht niet langer met het vinden van je nieuwe job.