Een vloer op maat: kiezen voor plus m2?

Plus m2, dit was het bedrijf dat vrienden me aanraadden wanneer ik op zoek was naar een vloer op maat. Zelf kende ik dit niet echt, dus zocht ik dit maar even op op het internet. Na wat zoekwerk vond ik dat de website er zeker ok uitzag. Ik vond vooral de inhoud wel aantrekkelijk: want de prijzen waren zeer aantrekkelijk. Ik vond het dus wel eens tijd om deze effectief uit te proberen. Hieronder deel ik graag meer informatie daarover.

Mijn ervaring met Plus m2

Intussen heb ik deze ook ontvangen bij me thuis. Ik kan gelukkig zeggen dat dit snel allemaal geregeld was. Bovendien waren hier geen problemen bij de afrekening, betaling en verzending. Alles was zeer vlot. Anderzijds was ik ook blij dat het een zeer kwalitatieve vloer was. Intussen is dit geplaatst. Ik ben er heel tevreden over. Alles is vlot verlopen. Geen problemen. Eigenlijk is alles zonder problemen verlopen, heel gemakkelijk en handig dus. Kortom, ben je ook op zoek naar een vloer op maat voor bij je thuis? Dan is plus m2 misschien ook wel iets voor jou. Ik vond het alvast een aanrader.