ben je op zoek naar een Relatiegeschenk dan zit je hier goed!

Welkom dames en heren, leuk dat er de laatste tijd steeds meer mensen mijn stukje komen lezen! ik heb vandaag een leuk stukje dat gaat over Relatiegeschenk ik hoop dat jullie het interessant vinden en verder zullen lezen. Ik zal even in het kort vertellen hoe ik op dit onderwerp ben gekomen. Het ging namelijk zo, ik moest namelijk van mijn baas op zoek gaan naar een goed geschenk. Dit geschenk zou dan zijn voor onze klanten dit krijgen ze bijvoorbeeld mee als ze iets bij ons zouden afnemen. Als een vorm van reclame je kan denken aan allerlei materialen en producten. Maar het was dus aan mij om op zoek te gaan naar iets wat niet al te duur is maar wel goed gebruikt zou kunnen worden door ons. Ik heb namelijk een bepaald budget gekregen van mijn baas die wilt dat ik me daar aan houd en er niet overheen ga.

1 2 3

Dit bleek moeilijker gezegd dan gedaan!

Ik heb vrij veel winkeltjes bezocht in de tijd die ik hier voor kreeg maar dit was helaas allemaal tevergeefs en bleek nutteloos. Omdat ik na veel winkels bezocht te hebben nog steeds niks gevonden had. Toen besloot ik maar op interntet te gaan zoeken in de hoop dat hier iets bijzonders tussen stond. En gelukkig vond ik hele leuke Relatiegeschenk en was er dus heel blij mee dat het toch nog is gelukt! Mijn baas was er ook heel blij mee en dat is natuurlijk mooi! Dus ben je ook op zoek naar cadeaus kijk dan snel!