Met zo’n houten sectionaalpoort is je bedrijfspand in één klap veranderd

10344834_684251374964192_6990434563989966792_nOp zakelijk gebied weten we allemaal hoe belangrijk het is je representatief en professioneel op te stellen – en toch wordt daar mijns inziens nog veel te weinig rekening mee gehouden. Ik kan de ondernemers op mijn beide handen niet meer tellen die slechte keuzes maken op dit gebied, die bijvoorbeeld enkel aan een professionele huisstijl maar niet aan een professionele huisvesting denken, terwijl dit toch net zozeer van belang is, zeker als je klanten ontvangt in je bedrijfspand. Ik neem je mee in een verhaal over de metamorfose van mijn eigen bedrijfspand, want van een waardeloze gevel heb ik deze weten te veranderen in een zeer representatief gebouw, waar ik van alle klanten complimenten voor ontvang.

Visitekaartje van je bedrijf

103Dit heb ik natuurlijk niet alleen gedaan, het is in z’n geheel toe te schrijven op het conto van het bedrijf Different Doors. Zij heeft mijn gevel namelijk compleet gerenoveerd en er een houten sectionaalpoort geplaatst, een die niet alleen zeer functioneel maar ook nog eens zeer mooi is. Dit bedrijf komt uit Nederland, maar ik heb het met opzet geraadpleegd, aangezien ze tot de absolute top van onzer beide landen behoren. Als je een mooie houten sectionaalpoort geleverd wilt hebben, neem je contact op met dit bedrijf, dat weet iedereen in het veld. 10431497_684251334964196_4306838378151578114_n-150x150Ik kan niet benadrukken hoe belangrijk het is voor de uitstraling van je pand een goede en nette gevel te hebben, zéker als je clienten ook nog eens moeten parkeren in of naast datzelfde gebouw. Wil je een goede garage leveren voor je personeel en clientèle en tegelijkertijd een indrukwekkend ‘visitekaartje’ voor je onderneming betekenen, kijk dan zelf ook eens op de website van het bedrijf, te vinden op http://differentdoors.nl/houten-sectionaalpoort